907 77 717 post@campeggen.no

Helga 27. – 29.juli var Camp Eggen på plass på Mat-dager i Stjørdal sentrum.
Her kan du lese hva Stjørdalens Blad hadde å si om vår helstekte gris under arrangementet, samt se video.

– Helstekt gris har blitt en spesialitet

Få om noen hadde flere folk innom sin stand enn Svend Eggen fra Camp Eggen i Selbu under årets Mat-Dager i Stjørdal sentrum.

 Spesialitet

 Årsaken var en stor gris som var på grillen.
– Helstekt gris har blitt en spesialtet for oss, og det har tydeligvis fenget folket. Hadde uendelig mye folk her torsdag når grisen var spiseklar, og de første har allerede benket seg ned lenge før maten serveres i dag, fredag, sier en hås Svend Eggen.
Det koster å være en snakkesalig matselger når kundene flokker til.
– Tror grillrøyken får ta noe av skylden, avslutter Svend Eggen.

 – Kjempesuksess

 Koordinator for arrangementet, Odd Petter Haugseth i Stjørdal Næringsforum, er fra seg av begeistring. Han gikk bare og smilte i solskinnet fredag formiddag.
– Dette er en kjempesuksess. Det strømmer på med folk. Vi var veldig spente på forhånd, og da er det artig å registerere at vi lykkes. Det er kvalitet hos alle utstillerne. Jeg vil også framheve samarbeidet mellom aktørene. Det er et stor mangfold, sier Haugseth.
Han tenker allerede på neste år. Hele Bondens Marked har meldt seg på. Det har også hotellene. I 2015 kan Mat-Dager bli betydelig større.
– Jeg vil understreke at vi ikke konkurrerer med Stjørdalsmartnan og Stjørdalsdagene. Gjennom et samarbeid kan vi heller skape en kultur i Stjørdal. Vi må vise besøkende hvor mye bra det er som skjer her, understreker Haugseth.

Kilde: Lars Sørnes og Jon Håkon Slundgård – Stjørdalens Blad