Camp Eggen + Selbufestivalen = Sant

Selbufestivalen skal nok en gang arrangeres helga 31.juli – 03.august. Nytt av året er at festivalen flyttes bort fra Årsøya, og over hos Camp Eggen og Selbusjøen Hotell og Gjestegård. Dermed oppstår nye muligheter! Det blir utescene kombinert med arenaer inne, overnatting på hotellet i tillegg til camping på området, og matservering i et bredt spekter. Programmet til festivalen i år er variert, og alle i familien skal finne noe som «passer». Frokostdans, seniorarrangement, barnekonsert og morsomme fester på kveld/natt. Annerkjente artister, både internasjonalt, nasjonalt og lokalt, kommer for å opptre denne helga. Her er det bare å slenge seg med – dårlig vær er ingen unnskyldning!:)

Når det kommer til Camp Eggens rolle under festivalen så skal dette skje:

FREDAG 01.08,
kl. 20.00 – 01.30: Dans, utescene og Camp Eggen. Vi lover god musikk og stemning utover hele kvelden og natta!

LØRDAG 02.08,
kl. 10.00 – 12.00: Frokostdans m.bl.a Ole Bjarnes. Ta en svingom, kombinert med frokostbuffé.
kl. 12.30 – 13.15: Barnekonsert med Ola Kvernberg og Stian Carstensen. Morsomme og dyktige musikere som opptrer til stor glede for både barn, foreldre og besteforeldre.
kl. 13.00 – 14.30: Gammeldansens Fremtid – konsert med barn og unge. Hør hva som gror blant de yngre i miljøet!
kl. 20.00 – 01.30: Dans, utescene og Camp Eggen. Vi lover god musikk og stemning utover hele kvelden og natta!

Camp Eggen har i tillegg uteservering denne helga, så her er det rom for mye trivsel og god musikk! Hjertelig velkommen på Selbufestival hos Camp Eggen.

Du kan lese mer om artistene og om resten av programmet her!

ce_sf_ja